Cellulite

Veel vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met cellulite of “sinaasappelhuid”. Het is een veranderende toestand van onderhuidse bindweefsel waardoor putjes in de huid ontstaat. Het ontstaat vooral op dijen en billen, maar kan ook op andere plekken voorkomen.

Bij cellulite ligt de oorzaak bij verdikte vetcellen, vocht en giftige stoffen uit de omgeving en voedsel. Deze zorgen voor het onregelmatige huidoppervlak kenmerkend voor cellulite.

Hoe verloopt de behandeling?
Met behulp van deze nieuwste techniek genaamd VelaShape kan deze cellulite hardnekkig behandeld worden. Het medisch gecertificeerde VelaShape apparaat pakt de probleemzones aan met behulp van 5 verschillende technieken. 

Als uw huid slecht doorbloed is, kunt uw tijdens de eerste sessies blauwe plekken aan over houden. Dat betekent dat uw cellulite en plaatselijke vetrolletjes zichtbaar zullen verminderen en dat het huid een stuk steviger wordt. De huid zal wat rood en warm worden, maar u zult geen pijn ervaren gedurende of na de behandeling. 

 

Prijs

  • 1 behandeling € 99,-
  • 8 behandelingen € 630,-
  • 12 behandelingen € 950,-

 

Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid.